"the theo is strong with this one"

(Dutch only) theo zoekt commercieel medewerker die een mondje Japans praat!

Wie zijn wij?

theo eyewear is geen doorsnee brillenmerk, dat staat buiten kijf. Het team erachter is evenmin saai te noemen. Bij ons vind je een bonte mix van persoonlijkheden en dat komt tot uiting in onze brillen. Alles wat we doen, komt recht vanuit het hart. Een theo draag je met trots om de buitenwereld te tonen wie je bent. Net zoals je onze dragers niet in een hokje kan stoppen, is theo moeilijk te definiëren. Maar we zullen het speciaal voor jou proberen: theo houdt van Antwerpen maar maakt vrienden op elk continent, theo is gepassioneerd door brillen en design, houdt enorm veel van kleur en heeft een (klein) hoekje af. Als theo niet op kantoor is, vind je ’m terug op de fiets. De theo fietsploeg heet ‘de Rozen Aap’. Deelname mogelijk doch niet verplicht.

 

Wie ben jij?

Jij bent de rots in de branding voor onze klanten! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dienst na verkoop. Ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen regio(s). Aangezien Japans voor jou geen Chinees is, wordt dit jouw nummer 1-regio. Hoe ziet jouw dag eruit? Je verwerkt orders van klanten en onze vertegenwoordigers, zodat onze eindklant  met zijn  favoriete bril kan rondlopen. Je volgt bestellingen op en staat 100% klaar wanneer er zich een probleem voordoet. Wanneer jouw collega er even niet is, neem je met veel plezier zijn/haar telefoon over. Teamwork is dan ook helemaal jouw ding. Daarnaast maak je ook graag een praatje met onze klanten op internationale beurzen.

 

Waar werk  je?

Je werkt op het theo-hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen, samen met 22 collega’s. Ook vertegenwoordig je theo enkele keren per jaar op internationale beurzen en events.
Collegialiteit is voor ons superbelangrijk en we houden het graag gemoedelijk. Ons kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Maar als je met de fiets komt, heb je al een streepje voor.

 

Profiel

  • Onze kandidaat is sociaal vaardig en beheerst Japans, Nederlands en Engels. Spreek je verder nog iets van andere talen (Frans, Duits, Spaans, Italiaans, …), ben je nu al in het voordeel.
  • Je bent gedreven, gemotiveerd, positief ingesteld en houdt ervan in een team te werken.
  • Je kan zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen.
  • Het is een evidentie dat je goed overweg kan met mensen in alle omstandigheden.

 

Aanbod

Wij bieden een gevarieerde functie aan die je naar eigen gevoel kan invullen. In een team van 5 mensen ben jij verantwoordelijk voor je eigen gebied en werk je nauw samen met je collega’s. Je kan al je sociale vaardigheden dagdagelijks gebruiken om het lievelingsaanspreekpunt te zijn voor de 1500 winkels wereldwijd die met ons samenwerken. Elke avond kan je gaan slapen met in het achterhoofd de gedachte dat je voor één van de meest sexy producten in de optische wereld werkt.

 

Interesse

Stuur ons je cv en eventuele motivatiebrief zeker door naar [email protected]

 

Onze contactgegevens

theo bvba (t.a.v. Dries Smets)

Arsenaalstraat 3

2000 Antwerpen

T +32.3.227.05.05

F+32.3.227.42.32

[email protected]