"the theo is strong with this one"

(in Dutch only) theo zoekt pr- en communicatiewizard met of zonder bril

Wie zijn wij?
theo eyewear is geen doorsnee brillenmerk, dat staat buiten kijf. Het team erachter is evenmin saai te noemen. Bij ons vind je een bonte mix van persoonlijkheden en dat komt tot uiting in onze brillen. Alles wat we doen, komt recht vanuit het hart. Een theo draag je met trots om de buitenwereld te tonen wie je bent. Net zoals je onze dragers niet in een hokje kan stoppen, is theo moeilijk te definiëren. Maar we zullen het speciaal voor jou proberen: theo houdt van Antwerpen maar maakt vrienden op elk continent, theo is gepassioneerd door brillen en design, houdt enorm veel van kleur en heeft een (klein) hoekje af. Als theo niet op kantoor is, vind je ’m terug op de fiets. De theo fietsploeg heet ‘de Rozen Aap’. Deelname mogelijk doch niet verplicht.

Wie ben jij?
You are on a mission! Zonder dat wij jouw agenda dicteren, weet jij perfect wat je te doen staat. Explosief als je bent, zet je alles op alles om de theo-familie uit te breiden. Je bent de enthousiaste schakel tussen het theo-team in Antwerpen, de theo-fans wereldwijd en koppelt bovendien vlot terug naar de verschillende theo-ambassadeurs ‘en route’. Jij hebt de eer om de nieuwste brillencollecties aan de buitenwereld te tonen. Aan jouw verhalen kan niemand weerstaan. Zowel online als offline ben jij in de weer om theo in the picture te zetten. Als een ware Eros verspreid je de theo-liefde door je pijlen op de juiste doelen te richten. Love is all you need.

Voor een perfecte match voldoe je aan volgend profiel:
Ervaring in pr en communicatie? Check!
Je bent een netwerker en staat in nauw contact met (inter)nationale journalisten.
Nederlands, Frans of Engels, het maakt jou niet uit.
Je jongleert met taal en schrijft – vanzelfsprekend – foutloos.
Mode en design, daar weet je alles (of toch veel) over.
Je hebt een goed gevoel voor humor want we lachen graag.
Sociale media vind je helemaal het einde.
Een filmpje of foto’s maken doe je blindelings en grafische programma’s zijn jou niet vreemd.

Waar werk je?
Je werkt op het theo hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen, samen met 22 collega’s. Ook vertegenwoordig je theo enkele keren per jaar op internationale beurzen en events.
Collegialiteit is voor ons superbelangrijk en we houden het graag gemoedelijk. Ons kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Maar als je met de fiets komt, heb je al een streepje voor.

Wil je de koe bij de horens vatten?
Stuur je cv en motivatiebrief naar Dries Smets, Arsenaalstraat 3, 2000 Antwerpen of [email protected]. Vragen omtrent deze vacature? Neem gerust contact op met Dries via [email protected] of telefonisch op 03/227 05 05. Meer info over theo vind je op www.theo.be.