"the theo is strong with this one"

Our girl in Tel Aviv

‘Netta goes Gay Pride’ met theo en Toy


De Gay Pride is uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van het jaar in Tel Aviv. En da’s weinig verwonderlijk als je weet dat de hele homogemeenschap zijn gebruinde en gespierde schouders onder het evenement zet om er voor te zorgen dat iedereen het écht naar zijn zin heeft. 

Zo zal Netta Barzilai - de Israëlische winnares van het Eurovisiesongfestivalvan dit jaar – straks het feest op gang trekken en de reputatie van Tel Aviv als de Gay Capital of the Middle East nog versterken. Naast Netta – die natuurlijk haar winnend nummer Toy met een theo brengt – zullen er nog vele andere favoriete songfestivalnummers de revue passeren, is er een set door "Golden Boy”,  en krijg je een drag show en een optreden van de Israëlisch-Arabische diva Nasreen Qadri.

De parade eindigt in Charles Clore Park net naast de zee met veel ‘beach for each’, bruingebrande glimmend-gespierde lichamen, prachtige zonnebrillen, muziek en fun & sun voor iedereen. Mocht je nog van plan zijn op een vliegtuig te springen en mee te feesten met Gay Pride in Tel Aviv, vergeet dan zeker je theo niet. Alleen zal je alvast niet zijn!